Eventos Cepdeci
Cine y Viajes
Ofertas Viajes
Ofertas cruceros
+cub
MadeInGirona
Ràdio Horitzó
National Geographic Traveler
 

L’empresa CEPDECI S.L., propietària de www.soparientrades.com va ser creada l’any 1996; en un principi, la seva activitat es va enfocar en l’organització de convencions, seminaris, cursos de formació, “educational-tours”, “shopping tours”, “fam-trips”…etc.
Amb el pas del temps, les nostres activitats s’han ampliat, col·laborant també en l’organització de tot tipis d’Esdeveniments Culturals i Esportius junt amb altres empreses i organismes als quals aportem el nostre profund coneixement de la zona i els seus recursos així com l’operativa logística d’allotjament i serveis que aquest tipus d’esdeveniments necessita.


Els fundadors i actuals directius de l’Empresa, així com tots els seus empleats i col·laboradors, pertanyem al sector Turisme i posseïm una important experiència professional, tant en Allotjaments, Hotels i Restauració com en Agències de Viatges emissores i receptores.

Disposem d’una Agència de Viatges amb seu a Platja d’Aro (Girona), a través de la qual gestionem i posem al mercat tot el producte turístic que contínuament estem creant utilitzant totes les eines a la nostra disposició, així com altres estructures empresarials que complementen i desenvolupen les activitats relacionades amb la nostra filosofia i objectius professionals.

La creació de www.soparientrades.com és conseqüència de la necessitat detectada durant les nostres col·laboracions amb organitzadors i promotors d’espectacles durant tot l’any i especialment els mesos d’estiu quan l’oferta de shows i concerts es multiplica exponencialment en aquesta zona. L’objectiu de www.soparientrades.com és facilitar als usuaris un canal diferent per accedir als espectacles i optimitzar el funcionament dels restaurants participants a cada promoció.

La nostra seu s’ubica a la COSTA BRAVA, junt al Mediterrani.
Podem atendre’ls personalment cita prèvia.
Cecilio Blanco i Mila Martín Noriega

Carrer Ginesta, 36
17250 PLATJA D’ARO (Girona)
Tel.: (34) 972828667 – Fax.: (34) 972 825884

 
web creada per Estudi 33 | www.estudi33.org | avís legal